Workshop Themaweek

Bent u op zoek naar iets knallends voor uw themaweek?

Percussion For All kan dit geheel naar eigen wens verzorgen.
Wij bieden diverse workshops aan die speciaal voor u op maat worden gemaakt.

‘’Trashy Workshop’’; Dit is percussie in de breedste zin van het woord. U kunt het zo gek niet bedenken of er komt geluid uit. Emmers, tonnen, olievaten, kliko’s. Alles wat zo’n beetje op de vuilnisbelt te vinden is gebruiken wij om er een knallende workshop van te maken.

‘’African’’; Afrika, het land waar de oudste trommel vandaan komt, de Djembé. Wij beschikken over een aantal djembés, waarmee wij u de basis en de kenmerken van het Afrikaans trommelen in een handomdraai kunnen leren. Samenspel en oren zijn hier van belang! Ho Cus Po Cus Pi La Tus Pas!

“Samba’’; Lijkt het u leuk om eens op de Braziliaanse tour te gaan. Als muziekliefhebber houdt u van swingen en lekker dansen op de maat. Dit kan gecombineerd worden met trommels. Rio de Janeiro is zo’n wereldstad waarvan wij carnaval kennen. Een hoop herrie en swingende ritmes. Oordoppen zijn niet inbegrepen.

‘’Cajon’’; Wij noemen het de nieuwe djembé, maar eigenlijk heeft een Cajon nog veel meer in zich. De Cajon is een houten kist met vanbinnen snaren. Tegenwoordig wordt dit veel gebruikt als begeleiding van singer-songwriters of een akoestische versie van een band. Met dit instrument is heel veel mogelijk.

Percussion For All maakt er samen met u een feestje van!

Dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment. Heeft u zelf een idee over trommels of drummen op uw themaweek. 
Neem contact met ons op en beschrijf uw idee, dan kunnen wij er samen een leuke combinatie van maken.

De duur van elke workshop is 45/60 minuten, heeft u hier zelf een ander idee over, vermeld dit dan bij uw aanvraag.

Prijs op aanvraag

Enthousiast over deze workshop?

Plan nu je workshop in